A doua oara nu mai tine!

– Vin teroriştii! Vin securiştii! Ocupă televizunea şi ne omoară! Veniţi bucureşteni, cu piepturile goale, şi apăraţi- ne!

 Astfel orăcăia broscoiul călător, Brateş Teodor, activist PCR la televiziune, acum 22 de ani, instigând la genocid.

Odată cu trecerea anilor, comemorarea tinerilor ucişi în timpul evenimentelor din decembrie 1989 va fi din ce în ce mai palidă. Ba chiar de anul acesta am avut impresia că unele televiziuni evită să mai amintească despre acele zile eroice de trezire a poporului român.

Dacă ar mai orăcăi broscoiul încă odată, chiar asistat de marele revoluţionar al tuturor timpurilor – ce ironie!- Ion Iliescu, ( oare , cine l-o fi inventat, oare cine l-a clonat?), nu ar mai alerga nimeni cu pieptul înainte şi cu mintea plină de diversiuni la porţile  TVR din str. Emil Pangrati, fiindcă s-ar putea uita la emisiuni de divertisment, gen Mireasă pentru mama!, pe alte televiziuni, ori la telenovele mexicane!

Ce maşini marca Lada, doldora de turişti, numai bărbaţi zdraveni la trup, ar mai trece graniţele pe la Ungheni dar şi pe la Stamora Moraviţa, şi ar lua poziţii de luptă prin oraşele ţării? Nici nu ar avea cine să le mai opună rezistenţă, fiindcă tuleiele de armată ale ţării sunt implicate în alte teatre de operaţiuni ( cât cinism!), prin Kosovo şi Afganistan.

Ce război radio-electronic s-ar mai putea desfăşura pe cerul patriei fără participarea unor avioane româneşti? Ar zbura ţintele electronice de nebune pe radarele armatei noastre restructurate şi reduse la buget cu 25 % şi nu ar mai primi nici un răspuns de la sol. Câtă plictseală ar resimţi manevranţii atacatori!

Nici măcar col. Gadafi nu mai există, l-a halit jandarmul mondial cu fulgi şi cu copii cu tot! Cum să mai trimită desanturi cu trupe arăbeşti înarmate până în dinţi, să patruleze prin Marea Neagră?!

Nici cu Marea Neagră nu ne-am putea lupta, fiindcă nu îi cunoaştem dinainte planurile diversioniste!

Ce ne-am face acum, că nu mai există nici şopârlele, cele două Casandre moderne care au băgat în frisoane capitaliste pe toţi naivii patriei, Vocea Americii şi Europa Liberă. Prin râuri de minciuni şi cronici muzicale ne-au făcut să ne dorim întoarcerea la capitalism, dar fără să sufle o vorbă despre ce taxe şi impozite înseamnă acest mod desuet de trai, şi câtamai TVA-ul!

Generalul târâie-brâu, spionul G.R.U., olteanul Nicolae Militaru, pregătea pe 24 decembrie aeroportul M.Kogălniceanu de la Constanţa pentru aterizarea unor desanturi sovietice. Ofiţerii din obiectiv îşi aşteptau colegii sovietici în poziţie de drepţi. Până la urmă s-a dovedit a fi tot o diversiune, fiindcă nu a aterizat nici măcar o aripă de avion sovietic.

Astăzi chiar dacă ar vrea un avion rusesc să aterizeze pe aeroportul respectiv, nu ar mai putea, fiindcă statul român, aşa cum îl ştim cu toţii, devotat străinilor, l-a pus la dispoziţia NATO!

În lucrarea document, Teroriştii printre noi, ziaristul Grigore Cartianu, precizează: Dintre numeroasele diversiuni din decembrie 1989, cea mai mare a fost inventarea „teroriştilor lui Ceauşescu”. Pentru noua putere cripto- comunistă, instalată prin lovitură de stat, a fost cea mai profitabilă cale de a stopa elanul revoluţionar şi de a urca pe valul popular. Creezi terorişti ( răi, urâţi, fanatici, arabi, securişti, orfani hrăniţi de tiran pe ascuns), lupţi cu ei ( dar din tabăra ta nu cade nimeni la datorie), îi învingi( dar nu-i arăţi la faţă niciodată), numeri cadavrele martirilor daţi de eroicul popor român şi întrebi: vedeţi ce au făcut bestiile teroriste? Urmare ecuaţiei securişti- terorişti pe care au impus-o prin radio şi televiziune Iliescu, Brucan, Militaru, Brateş şi ceilalţi diversionişti, asta se traduce automat, astfel: vedeţi ce au făcut bestiile securiste?

Diversiunile de acum 22 de ani au intrat în cărţile de istorie, nu mai deosebeşte nimeni adevărul de minciună; nici măcar acest Garibaldi de Dâmboviţa, revoluţionarul Simon Colivar, nu Bolivar, bălăbănitul Ion între Ioni, Iliescu KGBescu!

Dacă ar mai fugi acum Ceauşescu cu elicopterul de pe acoperişul C.C. al P.C.R., l-ar urmări Petrică fără gât cu elicopterele SMURD, ghidat de palestinianul Arafat. Şi-ar cânta cu toţii Internaţionala!

Ehe! S-a schimbat prea repede porţia asta de istorie şi nici mayaşii, nici Nostradamus nu ne-au lăsat vreo rezolvare mai rezonabilă.

Atunci, în 1989, firmele multinaţionale şi băncile supernaţionale au reuşit să iasă din colaps pe spinarea ţărilor socialiste din Europa de Est, şase la număr. Le-au tocat mărunt cu propaganda şi le-au întors pe dos sistemele sociale, unul câte unul; surpinzător, nu? Luna şi ţara, ca la planificarea socialistă a producţiei. România a fost lăsată la urmă, în decembrie, ca potentaţii să facă aici circul cel mai mare. Bătător la ochi, ei şi?! Cine aplică dreptul forţei, nu se sinchiseşte de forţa dreptului.

După 22 de ani i-a apucat iarăşi criza financiară. A luat-o criza din S.U.A. şi s-a rostogolit peste Europa. Moneda euro este în criză, ameninţă să se desfiinţeze, dar ca să fie salvată, toate ţările din UE şi ne UE trebuie să cotizeze la fondul unchiului Sam! Cum vine asta? Moneda Europei se prăbuşete, dar circa 200 miliarde de euro trebuie vârâţi în fundul Fondului Monetar Internaţinal, cu sediul în S.U. A.! Dar el face politica S.U.A., creditează pe cine vrea muşchii lui, chiar şi pe intratereştri, pe temutul Lucifer, că doar nu-l controlează nimeni.

Ori este o nouă diversiune de proporţii, ori moneda euro şi Uniunea Europeană sunt nişte făcături americane, care îşi vor da rapid duhul.

Statele Unite ale Europei după modelul Statelor Unite ale Americii , adică un model care face pui, dar cu ce costuri şi nimeni de prin zonă nu ştie cu ce foloase pentru pescuitorii în ape tulburi de peste Atlantic.

A doua oară nu mai ţine! Acum avem şi internet! Dar o revoluţie numai prin internet nu ar ajunge să ne pună în cap noi emanaţi.

Au minţit poporul cu televizorul, dar cu internetul?!… nici măcar nu rimează!

Nici nu mai elaborează KGB-ul planuri revoluţionare, Iliescu a îmbătrânit şi el. Alt ins mai mincinos nu mai găseşte puterea sovietelor, fiindcă nici ea nu mai există.

A rămas pe baricade doar U.S.A., adică Uniunea Sovietică Ailaltă!

Unchiul Sam bagă toate ţările UE şi ne UE într-un jug financiar pe 100 de ani şi îşi salvează capitalismul lui, dar de restul planetei nu-i pasă.

Noi sperăm în rezolvări a la Nostradamus, ori în sfârşitul lumii. Poate se va sfârşi o lume mizerabilă şi va începe una mai puţin otrăvită. Cine poate şti deocamdată! Să mai avem răbdare un an şi să facem diguri contra crizelor şi crizaţilor din Vestul sălbatic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *